Vriend worden

Lijkt het je mooi om betrokken te zijn bij het reilen en zeilen op De Hommelhoeve?

Er zijn verschillende manieren om je betrokkenheid gestalte te geven, het zijn eigenlijk allemaal vormen van vriendschap. Dus zo word je vriend van De Hommelhoeve!

Word klant/abonnee als consument

Met je abonnement of aankopen heb je lekkere, verse biologisch-dynamisch geteelde producten en steun je deze vorm van landbouw in een mooi landschap. Hier vind je meer informatie over de zelfoogsttuin.

Word donateur/financier

Kun je je vinden in de idealen die nagestreefd worden op De Hommelhoeve en wil je dit initiatief graag steunen? Word dan donateur van De Hommelhoeve.

Wij zijn een nieuw initiatief begonnen waar landbouw en natuur hand in hand gaan. Zowel de natuurlijke soortenrijkdom, de biodiversiteit, als de productie van goed en mooi voedsel stijgen met het jaar. Het is veel werk om alles aan te leggen, te planten, op poten en draaiende te krijgen. Enkele enthousiaste vrijwilligers en binnenkort een stagiaire helpen mee en schenken hun tijd en energie. Wij doen dit uit idealisme en de kosten dragen wij zelf en gelukkig komt er al wat binnen via de verkoop aan klanten. Maar aangezien dit alles nog mag groeien voordat we quitte draaien, kwam een enthousiaste klant met het idee om met een donatiesysteem te werken nog los van aankopen. Met een maandelijks bedrag van bijv € 10,- steun je de opstart van dit bedrijf. Stuur een bericht naar info@dehommelhoeve.nl bij interesse of voor meer informatie.

Kom helpen, word tuinhulp/vrijwilliger

Er is een vaste kerngroep die wekelijks komt helpen met allerhande werkzaamheden in en rond de moestuin. Ook zijn er mensen die incidenteel met grotere klussen komen helpen, wat heel fijn is! Het buiten zijn, met je handen in de aarde geeft veel voldoening:

Je werkt mee aan een ideaal van kleinschalige natuurlijke, toekomstbestendige landbouw. Je bent zinvol actief in de buitenlucht, bezig met de aarde en de planten, in een mooie omgeving vol leven, met grote en kleine dieren, en ook nog met andere fijne mensen! Je leert een hoop (kinderen mogen altijd mee), je krijgt meer verbinding met de aarde en met de groente die je uiteindelijk eet.

Er is altijd genoeg werk voor mensen met helpende handen. Ervaring is niet nodig, er zijn aanwijzingen en enthousiasme komt vanzelf. Dus kom gerust een keer proberen of het wat voor je is. Bel, app of mail gerust, zie contact.